Novosti

Kategorije objav

masazni stol - redna uporaba

Kdo bi moral razmisliti o redni uporabi masažnega stola?

Redna uporaba masažnega stola prinaša mnoge koristi za izboljšanje zdravja in splošnega dobrega počutja. Še posebej priporočamo uporabo masažnega stola ljudem s kroničnimi bolečinami, športnikom, ljudem, ki so podvrženi vsakodnevnemu stresu, starejšim in vsem, ki si želijo izboljšati zdravje in počutje.

Preberite več >
SPOMLADANSKA UTRUJENOST

Premagajte spomladansko utrujenost z masažo

Ste izčrpani, brezvoljni, zaspani tudi podnevi? Čutite močno utrujenost kljub temu, da dovolj spite? Se vam zdi, da vaš obrambni sistem ni tako učinkovit kot sicer? Ste pri delu manj učinkoviti kot sicer in ne zmorete prenesti fizičnih naporov? Vzrok vašim težavam je lahko spomladanska utrujenost. Učinkovito jo lahko premagate tudi z masažo.

Preberite več >
MASAŽNI STOL - MODEREN KOS POHIŠTVA V VAŠI DNEVNI SOBI

Masažni stol – udobje v vaši dnevni sobi

Masažni stol, masažni počivalnik ali masažni fotelj je lahko odličen dodatek k vaši dnevni sobi. Ne le kot moderen kos pohištva, ki izgleda privlačno in elegantno, ampak tudi kot pripomoček, ki ponuja praktične koristi za zdravje in dobro počutje. Masažni fotelji so na voljo v različnih stilih in barvnih kombinacijah, ki poleg masaže celega telesa zagotavljajo popolno udobje za sedenje in počivanje.

Preberite več >
MASAŽNI STOL - IDEJA ZA PROMOCIJO ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU

Masažni stol – ideja za promocijo zdravja na delovnem mestu

Na delovnem mestu poskrbite za prijetno počutje zaposlenih. Omogočite jim sprostitveni kotiček z masažnim stolom, kjer bodo imeli možnost hitre sprostitve in osvežitve. Masažni stol – odlična ideja za promocijo zdravja na delovnem mestu. Zdravi, zadovoljni in srečni zaposleni so ključ do uspešnega podjetja.

Preberite več >
božično darilo za celo družino - masažni stol

Božično darilo za celo družino-masažni stol

Ste v skrbeh in pod stresom zaradi prazničnega obdarovanja? Naj bo letošnje obdarovanje drugačno in brez stresa. Podarite »samo« eno popolno božično darilo za celo družino-masažni stol. Podarili jim boste zdravje, vsakodnevno sprostitev in dobro počutje, dragocen čas in novo energijo. Čas je za drugačna darila.

Preberite več >
ZIMSKO RAZVAJANJE V OBJEMU TOPLEGA DOMA

Zimsko razvajanje v objemu toplega doma

Zima je čas, ko se skupaj z naravo vse umiri, dnevi postanejo kratki, hladni in pusti. Dolge zimske večere izkoristimo za razvajanje, počitek ter sprostitev v objemu toplega doma. Zagotovo vsak izmed nas kdaj začuti potrebo, da preživi dan doma ter pusti, da se čas za nekaj časa ustavi.

Preberite več >
JESENI POSKRBIMO ZA DOBER IMUNSKI SISTEM

Jeseni poskrbimo za dober imunski sistem

Jesen je čas, ko se narava obarva v najrazličnejše barve, dnevi postajajo krajši in hladnejši, sončne svetlobe je manj, manj pa je tudi gibanja v naravi. Jesen pa je tudi letni čas poznan po splošnem padcu odpornosti ter prehladnih obolenjih kot sta prehlad in gripa. Zato jeseni poskrbimo za dober imunski sistem z zdravim življenjskim slogom.

Preberite več >
Ostanimo mladostni

Ostanimo mladostni

Nikoli ni prezgodaj, da začnete skrbeti za mlajši videz. Procesa staranja sicer ne morete preprečiti, toda nikoli ni prepozno, da storite kaj za svojo zunanjost in svoje zdravje. Bolje spoznajte svoje telo. Poskusite se izogniti zunanjim vplivom, ki vam škodujejo. Z nekaj koraki lahko določite pravo biološko starost in jo znižate – v vseh življenjskih obdobjih. Poskusimo in ostanimo mladostni.

Preberite več >