Novosti

Kategorije objav

MASAŽNI STOL - IDEJA ZA PROMOCIJO ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU

Masažni stol – ideja za promocijo zdravja na delovnem mestu

Na delovnem mestu poskrbite za prijetno počutje zaposlenih. Omogočite jim sprostitveni kotiček z masažnim stolom, kjer bodo imeli možnost hitre sprostitve in osvežitve. Masažni stol – odlična ideja za promocijo zdravja na delovnem mestu. Zdravi, zadovoljni in srečni zaposleni so ključ do uspešnega podjetja.

Preberite več >
božično darilo za celo družino - masažni stol

Božično darilo za celo družino – masažni stol

Ste v skrbeh in pod stresom zaradi prazničnega obdarovanja? Naj bo letošnje obdarovanje drugačno in brez stresa. Svojim najdražjim podarite »samo« eno popolno božično darilo: masažni stol. Podarili jim boste zdravje, vsakodnevno sprostitev in dobro počutje, dragocen čas in novo energijo. Čas je za drugačna darila.

Preberite več >
ZIMSKO RAZVAJANJE V OBJEMU TOPLEGA DOMA

Zimsko razvajanje v objemu toplega doma

Zima je čas, ko se skupaj z naravo vse umiri, dnevi postanejo kratki, hladni in pusti. Dolge zimske večere izkoristimo za razvajanje, počitek ter sprostitev v objemu toplega doma. Zagotovo vsak izmed nas kdaj začuti potrebo, da preživi dan doma ter pusti, da se čas za nekaj časa ustavi.

Preberite več >
JESENI POSKRBIMO ZA DOBER IMUNSKI SISTEM

Jeseni poskrbimo za dober imunski sistem

Jesen je čas, ko se narava obarva v najrazličnejše barve, dnevi postajajo krajši in hladnejši, sončne svetlobe je manj, manj pa je tudi gibanja v naravi. Jesen pa je tudi letni čas poznan po splošnem padcu odpornosti ter prehladnih obolenjih kot sta prehlad in gripa. Zato jeseni poskrbimo za dober imunski sistem z zdravim življenjskim slogom.

Preberite več >
Ostanimo mladostni

Ostanimo mladostni

Nikoli ni prezgodaj, da začnete skrbeti za mlajši videz. Procesa staranja sicer ne morete preprečiti, toda nikoli ni prepozno, da storite kaj za svojo zunanjost in svoje zdravje. Bolje spoznajte svoje telo. Poskusite se izogniti zunanjim vplivom, ki vam škodujejo. Z nekaj koraki lahko določite pravo biološko starost in jo znižate – v vseh življenjskih obdobjih. Poskusimo in ostanimo mladostni.

Preberite več >
Masazni stoli IMPRINT Darilo masazni stol

Ideja za darilo – podarite masažni stol

Ste povabljeni na poroko, obletnico poroke , potrebujete darilo ob vselitvi, se bliža kakšna rojstnodnevna obletnica – okroglih 40, 50 let – abraham, morda okroglih 60, 70 ali celo 80 let? Za vas imamo čudovito idejo – podarite masažni stol!

Preberite več >
Masažni stoli IMPRINT-Masaža za boleč hrbet

Masaža za boleč hrbet

Imate bolečine v vratu in križu, imate boleč hrbet? Masaža za boleč hrbet je najboljši način odprave bolečin v vratu, hrbtu in križu. Masaža vam bo sprostila celotno telo, olajšala bolečine ter razbremenila celotno hrbtenico.

Preberite več >