MASAŽNI STOL - MODEREN KOS POHIŠTVA V VAŠI DNEVNI SOBI

Masažni stol – udobje v vaši dnevni sobi

MASAŽNI STOL – UDOBJE V VAŠI DNEVNI SOBI

Masažni stol, masažni počivalnik ali masažni fotelj je lahko odličen dodatek za vaš dom ali prostor za sprostitev. Poleg tega, da masažni stol omogoča sprostitev in masažo, lahko masažni stol ali masažni fotelj doda tudi estetsko vrednost vašemu prostoru. Ne le kot moderen kos pohištva, ki izgleda privlačno in elegantno, ampak tudi kot pripomoček, ki ponuja praktične koristi za zdravje in dobro počutje. Masažni fotelji so na voljo v različnih stilih in barvnih kombinacijah, ki poleg masaže celega telesa zagotavljajo popolno udobje za sedenje in počivanje.

koristi maSAŽNega STOLa v objemu vašega doma 

Masažni stol je naložba v zdravje celotne družine. Ne le, da je lahko privlačen in eleganten kos pohištva v vaši dnevni sobi, masažni stol ponuja tudi praktične koristi za zdravje in dobro počutje.

ZDRAVje

Masažni stol izboljša vaše zdravje in dobro počutje. Masaža je učinkovit način za lajšanje napetosti v telesu, tesnobe in utrujenosti. Pomaga pri zmanjšanju bolečin v vratu, hrbtu, križu, izboljša okrevanje mišic po napornem delavnem dnevu ali športni vadbi, izboljša krvni obtok in stanje limfnega sistema. Na splošno masaža okrepi imunski sistem in poskrbi da smo posledično bolj zdravi in odporni. Več o vseh zdravstvenih prednosti si preberite: https://www.imprint.si/nasveti/zdravstvene-prednosti-masaznih-stolov/.

SPROSTITEV

Masažni stol vam omogoča, da se po napornem delu v službi ali po napornem fizičnem delu, sprostite, razbremenite stres in izboljšate razpoloženje. Izbirate lahko med več masažnimi funkcijami in pred nastavljenimi individualnimi specializiranimi avtomatskim programi.

udobnost

Masažni stol, masažni fotelj ali masažni počivalnik so odlična izbira za sproščanje in počivanje. Navdušili vas bodo s svojim privlačnim in vedno modernim dizajnom. Oblazinjeni nasloni za roke in oblazinjena naslonjala za hrbet ter sedež zagotavljajo visoko raven udobja sedenja ali počivanja.

FUNKCIONALNOST

Ergonomsko oblikovani masažni stoli vam poleg privlačnega videza fotelja v dnevni sobi ponujajo najrazličnejše masažne funkcije. Pred nastavljeni avtomatski programi poskrbijo za najrazličnejše vrste masaž (masaža za raztezanje telesa, masaža za sprostitev, protibolečinske masaže, masaže točno določenega dela telesa, grelno terapijo, …). Nekateri modeli masažnih foteljev imajo posebnost,  da se naslonjalo za noge »odpre« in omogoča masažo nog in stopal, po masaži pa se elegantno »zapre« in nam služi kot naslon za noge. Nekateri masažni fotelji na naši spletni strani: 

AT IMS 799i https://www.imprint.si/masazni-pocivalnik-at-ims-799i/?attribute_pa_barva=crna,

AT IMS 5000  https://www.imprint.si/masazni-pocivalnik-at-ims-5000/?attribute_pa_barva=rjava3 in

AT IMS 301 https://www.imprint.si/masazni-pocivalnik-at-ims-301/?attribute_pa_barva=crna.

MODERNI VIDEZ

Masažni stoli so na voljo v različnih stilih in različnih barvnih kombinacijah in materialih, kar pomeni, da lahko najdete masažni stol, ki se bo popolnoma ujemal s preostalim pohištvom v vaši dnevni sobi. Poleg tega lahko izbirate med masažnimi stoli, ki imajo unikatne funkcije kot so zvočniki, ki so vgrajeni v naslonjalu za glavo, nekateri imajo tudi LED osvetlitve, ki poskrbijo za še bolj sproščujoč ambient v prostoru.

PRIHRANEK ČASA IN DENARJA

Če imate masažni stol doma, vam ni potrebno posebej rezervirati termin za masažo v masažnem salonu. Prav tako se vam ni potrebno odpraviti od doma, kar vam bo prihranilo čas in tudi denar. 

Masažni stol uporabljate kadarkoli želite, ne glede na to, ali je masažni salon odprt ali ne. Prav tako bo masaža ob vsakem času na razpolago tudi vsem ostalim družinskim članom, ki jim boste omogočili vsakodnevno sprostitev,  odklop od vsakdanjih skrbi, masažo po napornem in stresnem dnevu, masažo po športni vadbi, … Masažni stol lahko resnično pomaga pri zdravju vseh družinskih članov.

Masaža je nadvse učinkovit način lajšanje stresa, tesnobe in utrujenosti. Masaža izboljša okrevanje mišic po športni vadbi, izboljša vaš krvni obtok ter stanje limfnega sistema. Na splošno vam masaža okrepi imunski sitem in poskrbi, da smo tako bolj zdravi in odporni. Masaža nam olajša bolečine v hrbtenici, križu, hrbtu in vratu, ublaži pa nam tudi glavobol. Masaža nam pomaga znižati krvni tlak, umiriti živčni sistem in upočasniti srčni utrip. Znanstveno je tudi dokazano, da nam izboljša kakovost spanja in na splošno ugodno vpliva na naše dobro počutje.

izbira masažnega stola

Ponudba masažnih stolov je zelo velika, zato zahteva nakup masažnega stola tehten premislek. Da bo izbira lažja in prava, smo za vas pripravili brezplačni e-vodič, kjer lahko preberete vse ključne stari, na katere morate biti pozorni pri nakupu. Najdete ga na naši spletni strani https://www.imprint.si/ (spodaj).

Nakup masažnega stola, masažnega počivalnika ali masažnega fotelja je torej investicija v zdravje celotne družine. Obiščite nas v našem razstavnem salonu v BTC Ljubljana, kjer vam bomo z znanjem in izkušnjami pomagali izbrati pravi masažni stol za vašo družino. Za obisk nas predhodno kontaktirajte.

Sebi in svojim najdražjim podarite zdravje, vsakodnevno sprostitev in dobro počutje, novo energijo ter dragocen čas. In to kar v udobju vašega doma.

Deli objavo: