Blagovne znamke masažnih stolov

Masažni stoli HUMAN TOUCH

Blagovna znamka Human Touch je številka 1 v Ameriki in spada med vrhunske blagovne znamke masažnih stolov v Ameriki.  Že več kot 30 let razvijajo svoje izdelke in so poznani po kombiniranju modernih oblik z vrhunsko tehnologijo. S svojim patentiranim masažnim sistemom posnemajo tehnike profesionalnih maserjev. S svojimi izdelki strankam pomagajo zmanjšati stres, bolečino v hrbtenici, napetost mišic in priti do boljšega počutja.

Pri razvoju sodelujejo tudi z združenjem ACCO, ki je neodvisna neprofitna organizacija, ki deluje za javno predstavitev in podporo idejam; Združenju ameriških kiropraktikov (the American Chiropractic Association), Koncil kiropraktičnih ortopedov (the Council on Chiropractic Orthopedics) in Ameriški svet kiropraktičnih ortopedov ( the American Board of Chiropractic Orthopedists). Združenje ACCO sestavljajo strokovnjaki s področja medicine in kiropraktike

human touch logo

Masažni stoli SANYO

Ime vrhunske blagovne znamke masažnih stolov je seveda SANYO. SANYO masažni stoli so narejeni na Japonskem, kjer se masaža in masažni stoli jemljejo resno! SANYO v svoje masažne stole vgrajuje vse svoje nove tehnologije in znanja s področij, kot so elektromotorji in mehanska tehnika. SANYO gradi visoko zmogljive elektromotorje že več kot 60 let. Kakovost in dovršenost vgrajene tehnike je še posebej občutna pri masažnih mehanizmih, saj masažne valje občutite, kot roke pravega maserja. Podjetje obstaja že od leta 1947, ko je bilo prvo, ki je proizvedlo luč za kolo. Vse od takrat se lotevajo različnih proizvodov: od televizijskih sprejemnikov, videokamer, hladilnikov, računalnikov do sočnih celic. Vsake stvari, ki se jo lotijo, požanjejo uspeh, saj se lotijo proizvodnje in razvoja temeljito in to se odraža v njihovih izdelkih in uspehu. SANYO je tudi eden večjih dobaviteljev sestavnih delov na svetu, za najrazličnejše končne produkte.

sanyo logo

Masažni stoli INADA

Ena izmed imen vrhunske blagovne znamke masažnih stolov je tudi Family Inada. Podjetje Family Inada je eno izmed prvih proizvajalcev masažnih stolov. Svoj prvi masažni stol so proizvedli že leta 1962. Vse od tedaj so gonilo razvoja na področju masažnih stolov, ki so ga popeljali že v razsežnosti, ki si jih težko predstavljamo. Zadnja novost so ultra robotiriziranimi masažni stoli. Njihova predanost pa strmi k nenehnem izboljševanju dobrega počutja strank.

family Inada logo