Masazni stoli IMPRINT Darilo masazni stol

Ideja za darilo – podarite masažni stol

Ideja za darilo – podarite MASAŽNI STOL, masažni počivalnik ali masažni fotelj
 

Ste povabljeni na poroko, obletnico poroke, potrebujete darilo ob vselitvi, se bliža kakšna okrogla rojstnodnevna obletnica okroglih 40 let, morda 50 let – abraham,  ali pa okroglih 60, 70 ali celo 80 let?

Pogosto se znajdemo v zagati, kaj kupiti ob takih izjemnih in nepozabnih dogodkih. Takim dogodkom  običajno namenimo malce več pozornosti in običajno zbiramo dražja darila večjih vrednosti.

Morda se boste skupaj z ostalimi povabljenci odločili za skupno darilo. Tako bo vsem povabljencem lažje, obdarovanec pa bo dobil izjemno in koristno darilo večje vrednosti, ki bo trajno prispeval k njegovemu zdravju in dobremu počutju.

 
IN KAJ BI BILO LAHKO BOLJŠEGA – MASAŽNI STOL KOT DARILO

Če želite podariti nekaj izvirnega in nekaj res posebnega, kar bo slavljenko/slavljenca popolnoma presenetilo in se bo tega darila spominjal/a še dolga leta pa nimate ideje?

Če iščete edinstveno darilo, je čudovita ideja za darilo – podarite masažni stol.  Gre za posebno darilo večje vrednosti, ki bo sigurno nepozabno. 

 
KOMU KUPUJETE DARILO

Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri nakupu masažnih stolov ali masažnih počivalnikov je,  za koga kupujete darilo.

Je darilo namenjeno za vašega moža ali ženo, ki je dan za dnem prihaja po napornem delavniku domov utrujen/a? Ali gre za starše ali stare starše, ki imajo že prve zdravstvene težave (bolečine v nogah, križu,…)?

Ko izbiramo rojstnodnevna darila za svoje najbližje, nam ni pomembno, če zanje odštejemo veliko denarja. Da bi mamo, očeta, babico, dedka, ženo, moža, brata ali sestro kar najlepše razveselili, izberimo darilo, ki jim bo pisano na kožo. In masažni stol je idealno darilo. Z masažnim stolom enostavno ne morete zgrešiti.  Z njim boste razveselili svoje najdražje in hkrati poskrbeli za njihovo zdravje in dobro počutje.

Morda potrebujete darilo za poroko?  

Za poročno darilo običajno zbiramo darila, ki so večje vrednosti.  Mladoporočencema bo darilo – masažni stol res v trajen spomin, saj bosta v masažah uživala oba, se sproščala in razvajala. Masažni stol je edinstveno darilo za poroko.

Potrebujete darilo za sodelavko/sodelavca, ki odhaja v pokoj?

Običajno se ob upokojitvi sodelavca skupaj zbere več zaposlenih, tako da je masažni stol kot darilo lažje dosegljiv in ga je lažje kupiti. Sodelavca, ki se odpravlja v pokoj čaka novo življenjsko obdobje, kjer je vitalnost, zdravje in ohranjanje dobrega počutja in zdravja na prvem mestu. Sodelavec bo s takim darilom presrečen in vam bo neizmerno hvaležen.

Potrebujete darilo ob vselitvi v novo stanovanje ali hišo?

Selitev v novo stanovanje? Selitev v novo hišo?  Imamo rešitev za edinstveno vselitveno darilo – masažni stol. Idealno, izredno uporabno in koristno. Presenetite z  vrhunskim darilom – masažni stol. Z izbiro masažnega stola kot darilom ob vselitvi preprosto ne boste zgrešili.

Ali potrebujete rojstnodnevno darilo za okrogle obletnice kot so: 40 let, 50 let– abraham, 60, 70 ali celo 80 let?

Za okrogle rojstnodnevne obletnice in jubileje izbiramo darila večjih vrednosti.  S skupnim darilom vseh povabljencev bo nakup masažnega stola idealno darilo s katerim enostavno ne morete zgrešiti. Večja kot je številka obletnice, bolj moramo paziti na svoje zdravje in dobro počutje, zato je izbira masažnega stola res prava.

Upoštevanje vseh teh dejavnikov vam bo v pomoč pri ogledu in preizkusu naših masažnih stolov. Z veseljem vam bomo pomagali pri vaših vprašanjih glede na to, za koga iščete in kakšni masažni stol iščete.

Morda bi vaš obdarovanec potreboval počivalnik – ki je hkrati tudi masažni stol? Morda bi bilo idealno darilo masažni fotelj, ki je udoben tudi za počivanje? Ali pa izbirate med masažnimi počivalniki ?

Skupaj bomo pretehtali vse te možnosti in izbrali pravi masažni stol. Naše največje zadovoljstvo bo, da bo vaše darilo popolno.

 
PRAVOČASNO DARILO

Z izbiro darila običajno odlašamo do zadnjega dne. Ko se odločite za pravi masažni stol, vam nudimo hitro dostavo. Če potrebujete stol prav na določen dan se bomo organizirali tako, da vam masažni stol dostavimo na določen dan in ga postavili na točno določeno mesto. Tako bo presenečenje res popolno. Pustite si ravno toliko časa, da ga boste uspeli še zaviti!

Če imate kakršna koli vprašanja in se zanimate za nakup masažnega stola kot darilo, ali pa za nakup svojega prvega masažnega stola, si na naši spletni strani oglejte naš Brezplačen e-vodič Kako se odločiti za nakup masažnega stola

Odločitev pri sami izbiri masažnega stola bo sigurno lažja in prava, saj je v tem priročniku zbrano vse, kar morate vedeti pred nakupom masažnega stola.

Deli objavo: