TRENUTNO NI NA ZALOGI

Masažni počivalnik – HT PC 086 - črna

TRENUTNO NI NA ZALOGI

Masažni počivalnik – HT PC 086 - črna

Dobava: TRENUTNO NI NA ZALOGI

Masažni počivalnik – HT PC 086 ameriškega proizvajalca »Human touch« imenovan tudi Perfect Chair je zares najpopolnejši masažni počivalnik na našem tržišču. Vrhunsko ergonomsko oblikovan masažni počivalnik je dvojno oblazinjen in oblečen v najkakovostnejše usnje.

Povpraševanje

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

Opis

Masažni počivalnik PC-086 ameriškega proizvajalca “human touch” imenovan Perfect Chair je zares najpopolnejši počivalnik na našem tržišču. Vrhunsko ergonomsko oblikovan počivalnik, ki je dvojno oblazinjen in oblečen v najkakovostnejše usnje.

Zdravilni elementi zemlje v vašem domu.  Občutek lebdenja na vodi, ležanje na oblaku in moč zemlje, bodo za vas postali nekaj vsakdanjega. Vse to in še veliko več vam omogoča masažni počivalnik HT PC-086 Perfect Chair. Z najsodobnejšo tehnologijo, ki se sestoji iz kombinacije posnemanja naravnih elementov zemlje  ter zdravilnimi masažnimi tehnikami daljnega vzhoda vas popelje v novo stanje duha.

Počivalnik HT PC-086 vam poleg edinstvenega načina masaže omogoča tudi udoben položaj sedenja oz počivanja (Zero Gravity položaj), v katerem je vaša hrbtenica optimalno razbremenjena.

Masažni počivalnik HT PC-086 vas masira s kombinacijo posebne tehnike programa “valovanja” in programa “JADE”  zdravilnih (JAD) kamnov, ki oddajajo blagodejne “infra red” valove, ki prodirajo v podkožje vse do vaših mišic, ki jih  ogrejejo in sprostijo.

Posebnosti masažnega počivalnika – HT PC 086:

  • vrhunsko ergonomsko oblikovan masažni počivalnik
  • masažni počivalnik ima 2 individualna-specializirana avtomatska programa: infrardečo grelno masažo, valovno masažo
  • posebna tehnika programa »valovanja« in programa »JADE« zdravilnih »JAD« kamnov, ki oddajajo blagodejne infrardeče valove, ki prodirajo v podkožje vse do vaših mišic, ki jih ogrejejo in sprostijo
  • avtomatičen naslon
  • področja masiranja masažnega počivalnika: masaža od glave do pete
  • Zero-gravity pozicija oz. ničelna pozicija (masažni stol vas nagne v tako imenovano ničelno pozicijo, kjer so vaše noge nad vašim srcem, s tem razbremenite svojo hrbtenico, povečate kroženje krvi in sprostite hrbtne mišice)
  • naslon za hrbet in naslon za noge sta pri masažnem počivalniku električno nastavljiva, neodvisno drug od drugega
  • posebna blazina za podporo vratu
  • vgrajen daljinski upravljalnik
  • barve: črna, rdeča

Specifikacije

Model HT PC 086
Priključna napetost 220V
Frekvenca 50/60 Hz
Moč 110 W
Teža 80 kg
Dimenzije v prostoru sedeč položaj 1270 (d) x 830 (š) x 1300 (v) mm
ležeč položaj 1870 (d) x 830 (š) x 770 (v) mm
Material usnje
Barve črna, rdeča