Masažna ročka Easy pro

Masažna ročka Easy pro

79,00 

Dobava: Takoj

Masažna ročka je vrhunski izdelek, ki združuje najnovejše inovacije masaže z uporabo toplote, ki vam omogoča, da v 30 sekundah ustvarite toplotno energijo 40°-50°. Toplotna energija s kombinacijo tapkanja vam bo pospešila cirkulacijo krvi, izboljšala krvni obtok, sprostila boleče in utrujene mišice, odpravila maščobno tkivo – tudi celulit. Masažna ročka je izvrsten pripomoček za estetsko nego telesa in športno vadbo.

Kategorija Oznaka

Opis

Masažna ročka Easy pro je mali masažni pripomoček, ki vas masira po celem telesu od vratu in ramen, po hrbtu in vse do nog. Nudi globoko masažo, kjer se bodo vaše mišice sprostile in vaše telo se bo napolnilo z energijo. Počutili se boste prenovljene in dinamične.

Je edini masažni pripomoček, ki kombinira neverjetno masažno tehniko udarjanja z gretjem. Tako vam omogoča izbiro med tremi različnimi možnostmi delovanja: udarjanje, udarjanje z gretjem ali samo gretje. Segreje se kar do 40-50° v 30 sekundah.
S svojo obliko omogoča preprosto uporabo. Njegovo ergonomično držalo deluje kot podaljšek vaše roke s katerim lahko dosežete vsak predel vašega telesa. S svojimi štirimi masažnimi glavicami vam sprosti mišice, napolni z energijo, pospeši prekrvavitev po telesu, pomaga odpravljati maščobe in celulit.

  • masažna ročka z dvojno glavo omogoča masažo na večji površini in povečanje intenzivnosti masaže, ki združuje moč in učinkovitost
  • s funkcija termo terapije in tapkanja si lahko zmasirate celotno telo
  • odpravlja bolečine zaradi utrujenosti in revmatizma
  • odpravlja napetost na ramenih in vratu zaradi stresa ali slabega počutja
  • odpravlja bolečine zaradi slabega krvnega obtoka
  • sprošča mišice in odpravlja bolečine, ki so posledice športne vadbe
  • pomaga pri izgubi teže in maščobnega tkiva, tudi celulita
  • pihanje toplega zraka poveča aktivnost mišičnih celic in krvni obtok

Specifikacije

Model MASAŽNA ROČKA EASY PRO
Priključna napetost 220 V - 240 V
Frekvenca 50/60 Hz
Moč 35 W
Mere 46,5 cm x 17 cm x 12 cm
Teža 1,2 kg