imprint-logo
RAZSTAVNI SALON
BTC Hala 5 (stavba Müller)
Šmartinska cesta 152 R, 1000 Ljubljana
tel.1: +386 (0)41 250 165
tel.2: +386 (0)51 417 200
Za obisk se je potrebno naročiti!
IZBRANA IN KAKOVOSTNA PONUDBA MASAŽNIH STOLOV
Nahajate se na strani "

o zasebnosti

".

Želite prejemati obvestila? -> Vpišite svoj e-naslov.ZA OSEBNI OBISK IN
PREIZKUS MASAŽNIH STOLOV
SE JE POTREBNO NAROČITI.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZDAJ >>

ODPRODAJA EXPONATOV do -50%.

NAJUGODNEJŠE CENE
MASAŽNIH STOLOV znotraj EU.

MOŽNOST NAKUPA STARO ZA NOVO!

Z VAMI ŽE 20 LET :)

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Splošne doloebe

Naprošamo vas, da skrbno preberete doloebe te izjave o varovanju zasebnosti, saj nam boste s posredovanjem vaših podatkov potrdili, da se z njo strinjate. V kolikor nam ne želite posredovati vaših osebnih podatkov in se z izjavo o varovanju zasebnosti ne strinjate, a nas želite vseeno kontaktirati in prejeti ponudbo, nas raje poklieite.

Pridobivanje in uporaba osebnih podatkov

  1. Ob vašem obisku na naši spletni strani ne bomo o vas pridobili nobenega osebnega identifikacijskega podatka brez vaše vednosti, razen ee nam osebnega podatka ne boste posredovali vi sami. Seveda pa je vrsta prejete informacije odvisna od tega kaj naredite ob obisku na naši spletni strani.
  2. Ee obišeete našo spletno stran samo z namenom pregledovanja in branja spletne strani, bomo samodejno pridobili in shranili neosebne statistiene podatke dostopa in ogleda naše spletne stzrani: tip brskalnika, operacijski sistem, velikost ekrana, internetnega ponudnika, kje ste našo spletno stran našli (recimo kateri iskalnik nam je posredoval zadetek)in dolžino uporabniške seje. S pomoejo tovrstnih informacij želimo izboljšati uporabnost naše spletne strani, ter jo zaradi številenosti razlienih sistemov (raeunalnikov, brskalnikov, ...) sprogramirati tako, da bi se v eimveeji meri informacije prikazovale tako, kot je bilo mišljeno, brez napak. Takšna evidenca podatkov ne vkljueuje nobenega osebnega identifikacijskega podatka, temvee samo statistieno številko pogostosti pojavljanja doloeenega elementa (recimo koliko ljudi uporablja brskalnik Mozilla in koliko IE).
  3. Ee pa se odloeite in nam posredujete osebne podatke (npr. ime, e-mail in poštni naslov) na objavljeni naslov na naši spletni strani, bomo te informacije uporabili izkljueno za namene vaše poizvedbe in naše promocije.

Razkritje osebnih podatkov

V skladu z obvezo zaupnosti lahko razkrijemo vaše osebne podatke našim pooblašeenim osebam in izvajalcem storitev v razumnem obsegu, ki je potreben za izvajanje zgoraj opisanih namenov. Le-ti so obvezani k obdelavi vaših podatkov v skladu z našimi navodili in varnostnimi standardi Zakona o varovanju podatkov.

Piškotki

  1. Naša spletna aplikacija (spletno mesto / in podstrani) lahko v doloeenih primerih za delovanje uporabljajo t.i. "piškotke" oz. "cookies". "Piškotki" so drobne tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikov raeunalnik med brkanjem v trenutno mapo (folder) internetnega brskalnika. S pomoejo piškotkov je omogoeena doloeena dodatna funkcionalnost spletne predstavitve. Piškotki kot taki ne vsebujejo nobenega osebnega identifikacijskega podatka, ampak služijo zgolj za komunikacijo vašega internetnega brskalnika (Mozilla Firefox, Internet Explore, drugi...) in našimi spletnimi stranmi. V veeini primerov se na uporabnikovem raeunalniko samodejno brišejo po doloeenem easu oz. odvisno od nastavitev uporabnikovega brskalnika.
  2. V nastavitvah uporabnikovega brskalnika se lahko piškotke onemogoei. Naša spletna aplikacija je izdelana tako, da deluje tudi brez uporabe piškotkov, vendar pa onemogoeanje funkcije piškotkov lahko pomeni manjši izkoristek funkcij in podatkov, ki naša stran nudi. Vsekakor pa so vsi pomembni podatki enakovredno dostopni tudi pri onemogoeenih piškotkih.

Spremembe k tej Izjavi o varovanju zasebnosti

Izjavo o varovanju zasebnosti lahko brez vnaprejšnje napovedi spremenimo. Morebitne spremembe bodo objavljene na naši spletni strani. Objavljena izjava o zasebnostzi je hkrati tudi v veljavi.

Neposredno trženje

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali sami, lahko uporabimo z namenom, da vas obvestimo o naših novih proizvodih in storitvah. Za obvešeanje bomo uporabili samo vaše navedene podatke. V kolikor ne boste vee želeli prejemati naših obvestil, nas o tem nemudoma obvestite na naš e-mail naslov: info@imprint.si. Za vee informacij pa nas poklieite.

KONTAKT

IMPRINT d.o.o.
Sadinja vas 3
1261 Ljubljana Dobrunje, Slovenija

tel.1: +386 (0)30 337 768
tel.2: +386 (0)51 417 200

Elektronska pošta: IMPRINT masažni stoli

Kontakti:
RAZSTAVNI SALON
BTC Hala 5 (stavba Müller)
Šmartinska cesta 152 R, 1000 Ljubljana
tel.1: +386 (0)41 250 165
tel.2: +386 (0)51 417 200
Za obisk se je potrebno naročiti!
Hitri menu:
Masažni stoli - ponudba
Masažni pripomočki - ponudba
Informacije in nasveti o masažnih stolih
Koristi masaže in masažne tehnike
Nakup masažnega stola - informacije
Nasveti o masaži in masažnih stolih
Vizitka, kontakti in delovni čas
Izdelava spletnih strani in gostovanje CD mikelis.:. Programiranje Mihael Tominšek .:. Oblikovanje Jože Janc .:. Vse pravice pridržane .:. Za IMPRINT d.o.o. 2007-2022 .:. siteinfo .:. pravno besedilo ..::.. urejevalnik vsebine