imprint-logo
RAZSTAVNI SALON
BTC Hala 5 (stavba Müller)
Šmartinska cesta 152 R, 1000 Ljubljana
tel.1: +386 (0)41 250 165
tel.2: +386 (0)51 417 200
Za obisk se je potrebno naročiti!
IZBRANA IN KAKOVOSTNA PONUDBA MASAŽNIH STOLOV
Nahajate se na strani "

O STOLIH

".

Želite prejemati obvestila? -> Vpišite svoj e-naslov.ZA OSEBNI OBISK IN
PREIZKUS MASAŽNIH STOLOV
SE JE POTREBNO NAROČITI.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZDAJ >>

ODPRODAJA EXPONATOV do -50%.

NAJUGODNEJŠE CENE
MASAŽNIH STOLOV znotraj EU.

MOŽNOST NAKUPA STARO ZA NOVO!

Z VAMI ŽE 20 LET :)

Podjetje IMPRINT d.o.o. zastopa tri največje,
svetovno znane proizvajalce masažnih stolov:
SANYO, INADA in HUMAN TOUCH.


MASAŽNI STOLI: SPLOŠNO O DELOVANJU

 

Masažni valji Masažni stoli delujejo na principu masažnih valjev, ki omogočajo različne masažne tehnike kot so valjanje, raztezanje, gnetenje, stiskanje, valjenje, udarjanje in ¨Shiatsu¨ masaža. Masaže se izvajajo na področju celotnega hrbta (hkrati z rameni, vratom in ledvenim predelom). Z zračnimi blazinami pa vam masirajo roke, noge in zadnjico. Z zračnimi blazinami se izvajata masaži pritiskanja in shiatsu.

Različni masažni stoli vam nudijo različne kombinacije masažnih tehnik, ki si jih lahko sami uravnavate, lahko pa se prepustite v naprej programiranim avtomatičnim masažnim programov, ki so v večini pripravljeni s sodelovanjem zdravnikov in specialistov (ortopedisti, kiropraktiki, maserji).Masaža nog

Uporaba masažnih stolov je enostavna. Namenjeni so masiranju. Na masažni stol se usedete, kot v vsak navaden stol. Dobro je, da se pomaknete čim bolj nazaj, tako da se s svojim hrbtom popolnoma prilegate in dotikate hrbtnega predela masažnega stola in da sedite na sredini stola. Nato začnete s premikanjem hrbtnega in nožnega predela masažnega stola v lego, katera vam ustreza. Zdaj lahko začnete z masažo. Več o načinih masiranja si lahko preberete v navodilih oziroma vam pove tudi naš prodajalec. Priporočeno je, da se masirate največ 15 minut na enkrat.

 

slikaOPOZORILO:
Pred začetkom uporabe masažnega stola si dobro preberite vsa navodila, ki jih prejmete ob nakupu. V njih so napisani pomembni napotki in opozorila o pravilni uporabi in kdo lahko masažni stol uporablja! Masažni stoli delujejo na elektriko (poraba elektrike je od 60W pa do največ 250W - poraba žarnice).

Vsi masažni stoli, ki jih zastopamo so visoko kvalitetni in v večini še vedno proizvedeni na Japonskem. Ta informacija je zelo pomembna, saj se vedno bolj pojavljajo izdelki, narejeni na Kitajskem, ki ne nudijo visoke kakovosti, ki jo sicer obljubljajo in nudijo masažni stoli priznanih proizvajalcev.

 

Masažni stol

GARANCIJA MASAŽNIH STOLOV
Garancija na nove masažne stole je dve leti. Na razstavne exponate pa eno leto.

SERVIS
Da servis ne bo potreben, pred začetkom prve uporabe preberite varnostna navodila, ki ste jih prejeli ob nakupu masažnega stola. Če se boste masažni stol naučili pravilno uporabljati, je možnost okvare skoraj nična!

 


O POSAMEZNI BLAGOVNI ZNAMKI MASAŽNIH STOLOV


MASAŽNI STOLI HUMAN TOUCH

logoBlagovna znamka Human Touch je številka 1 v Ameriki. Že več kot 30 let razvijajo svoje izdelke in so poznani po kombiniranju modernih oblik z vrhunsko tehnologijo. S svojim patentiranim masažnim sistemom posnemajo tehnike profesionalnih maserjev. S svojimi izdelki strankam pomagajo zmanjšati stres, bolečino v hrbtenici, napetost mišic in priti do boljšega počutja.

Pri razvoju sodelujejo tudi z združenjem ACCO, ki je neodvisna neprofitna organizacija, ki deluje za javno predstavitev in podporo idejam; Združenju ameriških kiropraktikov (the American Chiropractic Association), Koncil kiropraktičnih ortopedov (the Council on Chiropractic Orthopedics) in Ameriški svet kiropraktičnih ortopedov ( the American Board of Chiropractic Orthopedists). Združenje ACCO sestavljajo strokovnjaki s področja medicine in kiropraktike.


MASAŽNI STOLI SANYO

logoSANYO masažni stoli so narejeni na Japonskem, kjer se masaža in masažni stoli jemljejo resno! SANYO v svoje masažne stole vgrajuje vse svoje nove tehnologije in znanja s področij, kot so elektromotorji in mehanska tehnika. SANYO gradi visoko zmogljive elektromotorje že več kot 60 let. Kakovost in dovršenost vgrajene tehnike je še posebej občutna pri masažnih mehanizmih, saj masažne valje občutite, kot roke pravega maserja. Podjetje obstaja že od leta 1947, ko je bilo prvo, ki je proizvedlo luč za kolo. Vse od takrat se lotevajo različnih proizvodov: od televizijskih sprejemnikov, videokamer, hladilnikov, računalnikov do sočnih celic. Vsake stvari, ki se jo lotijo, požanjejo uspeh, saj se lotijo proizvodnje in razvoja temeljito in to se odraža v njihovih izdelkih in uspehu. SANYO je tudi eden večjih dobaviteljev sestavnih delov na svetu, za najrazličnejše končne produkte.


MASAŽNI STOLI INADA

logoPodjetje Family Inada je eno izmed prvih proizvajalcev masažnih stolov. Svoj prvi masažni stol so proizvedli že leta 1962. Vse od tedaj so gonilo razvoja na področju masažnih stolov, ki so ga popeljali že v razsežnosti, ki si jih težko predstavljamo. Zadnja novost so ultra robotiriziranimi masažni stoli. Njihova predanost pa strmi k nenehnem izboljševanju dobrega počutja strank.

nakup in povpraševanjeSporočite nam željene funkcije ali cenovni razred masažnih stolov, ki vas zanimajo, s pomočjo izbirnega formularja.

Kontakti:
RAZSTAVNI SALON
BTC Hala 5 (stavba Müller)
Šmartinska cesta 152 R, 1000 Ljubljana
tel.1: +386 (0)41 250 165
tel.2: +386 (0)51 417 200
Za obisk se je potrebno naročiti!
Hitri menu:
Masažni stoli - ponudba
Masažni pripomočki - ponudba
Informacije in nasveti o masažnih stolih
Koristi masaže in masažne tehnike
Nakup masažnega stola - informacije
Nasveti o masaži in masažnih stolih
Vizitka, kontakti in delovni čas
Izdelava spletnih strani in gostovanje CD mikelis.:. Programiranje Mihael Tominšek .:. Oblikovanje Jože Janc .:. Vse pravice pridržane .:. Za IMPRINT d.o.o. 2007-2022 .:. siteinfo .:. pravno besedilo ..::.. urejevalnik vsebine